Ochrana osobních údajů

Lorem ipsum dolor sit amet

Společnost Lékárníci 95 s.r.o., se sídlem Františkánské náměstí 34/8, 350 02 Cheb, IČ 263 84 523, zapsaná u Městského soudu v Plzni pod spisovou značkou C 16991 zpracovává v případě odeslání formuláře ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, následující osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • e-mailovou adresu
  • telefon

Jméno, příjmení, e-mailovou adresu a telefon je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje ust. § 5 odst. 2 písm. b) zákona o ochraně o osobních údajů. Tyto osobní údaje budou společností Lékárnící 95 s.r.o.  zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy, nejdéle však 1 rok od vyplnění a odeslání formuláře, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

Vezměte prosím na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – společnost výmaz provede, pokud není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy společnosti
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se na nás prosím neváhejte obrátit

Klientská karta

Nechte si v naší lékárně vystavit klientskou kartu a čerpejte finanční bonusy, které pro Vás máme připravené...

 

více jak 1 500 léků* bez doplatku

sleva z doplatku až 50% pro všechny zákazníky po předložení klientské karty